Välkomna till GHP Kirurgkliniken Stockholm. Vi bedriver endast planerad sjukvård. För att minimera smittspridning ber vi att anhöriga inte följer med in på mottagningen och vi rekommenderar dig att använda munskydd. I de fall du har infektionssymtom såsom feber ber vi dig att boka om ditt besök eftersom vi inte vill sprida smitta på kliniken och inte heller kommer kunna behandla dig.

Läs mer här.

Information angående Covid-19 (Corona)

Angående Covid-19 (Coronavirus)

GHP Kirurgkliniken Stockholm bedriver endast planerad sjukvård. För att minimera smittspridning ber vi att anhöriga inte följer med in på mottagningen.
Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling/undersökning. Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, eller feber ber vi dig att kontakta oss

Vänligen Personalen
GHP Kirurgkliniken Stockholm

Våra väntetider har ökat till ca 6-8 veckor för mottagningsbesök och ca 6-8 månader för operation. Det är ett hårt tryck på våra telefoner. Vi har ökat bemanningen i telefon men som alternativ kontaktväg hänvisar vi till 1177.se

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.