För vårdgivare och Beställare

Inför remittering

Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm, försäkringsbolag, andra regioner samt för privatbetalande patienter.

I vårt uppdrag för Region Stockholm tar vi emot remisser för kirurgisk öppenvård och dagkirurgi i journalsystemet Take Care (Capio Kirurgkliniken Stockholm). Om du som remittent icke har Take Care, skickas remissen i pappersformat till Capio Kirugkliniken Stockholm, Box 5605, 114 86 Stockholm.

När vi bedömt remissen och den accepterats, så skickar vi ut en webbokningsbiljett till patientens registrerade mobiltelefonnummer. Med mobilt BankID loggar patienten in i vårt system och kan boka en tid. En viktig framgångsfaktor i detta är att vi har korrekta kontaktuppgifter som mobiltelefonnummer och att patienten har mobilt BankID. De patienter som inte har mobilt BankID kallas per brev.

Vi är också anslutna till NPÖ och Journal via nätet där patienten kan ta del av sin journal via 1177.se


Försäkringsbolagen kontaktar våra sköterskor via Boka doktorn alternativt per telefon 08-406 28 53.
De försäkringsbolag som är anslutna till magtarm konceptet kontakar vår GI koordinator.

Att bli bäst på det man gör

Vi mäter ständigt kvaliteten i det vi gör. Detta skall genomsyra hela Capios verksamhet. Därför deltar vi i alla nationella kvalitetsregister som finns tillgängliga och är relevanta för bolagets verksamheter och vi stödjer aktivt en utveckling av öppna kvalitetsregister.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.