Välkomna till GHP Kirurgkliniken Stockholm. Vi bedriver endast planerad sjukvård. För att minimera smittspridning ber vi att anhöriga inte följer med in på mottagningen och vi rekommenderar dig att använda munskydd. I de fall du har infektionssymtom såsom feber ber vi dig att boka om ditt besök eftersom vi inte vill sprida smitta på kliniken och inte heller kommer kunna behandla dig.

Läs mer här.

Skicka in hälsodeklaration

 

Logga in i digitala vårdrummet och fyll i din hälsodeklaration

För dig  som ska opereras i narkos behöver vi din hjälp att fylla i en hälsodeklaration. Den är viktig för våra narkosläkare som behöver göra en korrekt bedömning för hur vi ska söva dig.

I vårt digitala vårdrum loggar du in med mobilt bankID för en säker anslutning till oss. När du fyllt i och skickat in din hälsodeklaration hamnar den i vårt journalsystem.

En hälsodeklaration är giltig i 3 månader sedan måste den fönyas. Är det så i ditt fall kommer du få ett meddelande via SMS i digitala vårdummet

Fyll i din hälsodeklaration här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakta oss

Välkommen att ringa eller kontakta oss via 1177.se Länk till annan webbplats.
Telefonnummer 08-406 28 45

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.