Digitala vårdrummet

Kom i kontakt med oss direkt i vårt digitala vårdrum.

I vårt digitala vårdrum loggar du in med mobilt bankID för en säker anslutning till oss.
Här kan du skriva till oss och få hjälp med frågor som rör din operation/behandling, remissfrågor, bokningsfrågor etc.
Har du inte tid eller möjlighet att sitta i telefonkö är den här meddelandefunktionen ett alternativ för dig.
Det händer att olika omständigheter gör att man inte hinner i tid till sitt bokade besök och då behöver du snabbt komma i kontakt med oss. Starta chatten för det ändamålet.

Du har också möjlighet att se din kallelse för bokat mottagningsbesök och kan fylla i din hälsdeklaration inför en planerad operation.

Vi har öppet alla helgfria vardagar mellan 07:30-15:00. På kvällar, helger och nätter är chatten obemannad men du kan starta ditt ärende när som helst under dygnet.

Så här går det till:
När du loggat in med mobilt Bankid klickar du på "Meddelanden" för att starta en konversation med oss. I "Mina uppgifter" kan du uppdatera dina kontaktuppgifter till oss.

Här kan du inte få hjälp med akuta ärenden.
Om ditt tillstånd är livshotande ska du omedelbart ringa 112. Om du är osäker ring 1177.

Vi har många tjänster i vårdrummet där du som patient och kund kommer komma i kontakt med oss. Vi har bland annat samtycke till dig som försäkringskund för att hantera journaluppgifter mellan ditt försäkringsbolag och oss. För dig som har opererats för exemepelvis ett ljumskbråck skickar vi ett formulär 30 dagar efter din operation som vi ber dig fylla i. För dig som inte har mobilt Bank-ID finns andra kontaktvägar, se här

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.