Bli Patient

Vi tar emot både privatbetalande patienter, patienter med privat sjukvårdsförsäkring, patienter i samarbete med regioner och patienter som har valt oss via vårdgarantin. För dig med privat sjukvårdsförsäkring eller som kommer till oss via vårdgarantin/region krävs remiss.


1. Har du en sjukvårdsförsäkring?

Kontakta ditt försäkringsbolag så hjälper personalen där dig att boka en tid hos oss.

2. Är du privatbetalande?

Kontakta oss för tidsbokning här.
För aktuell prislista gällande övervikt klicka här och för behandlingar och allmän kirurgi här

3. Regionspatient?

Har du ingen försäkring och ej är beredd att betala själv, då är du regionpatient. Du är lika välkommen till oss och högkostnadskyddet gäller som vanligt. Det krävs dock en remiss för att komma till oss om du inte har en sjukvårdsförsäkring eller betalar privat.  
När vi mottagit din remiss från din husläkare har du rätt till den vårdgaranti som gäller i Region Stockholm. Du kan läsa mer om vårdgaranti här, Vårdgaranti - 1177 Länk till annan webbplats.

Vi samarbetar med bland annat CK kliniken Länk till annan webbplats. och Ateta specialistklinik Länk till annan webbplats.. De har som oss avtal för kirurgi med region Stockholm.

4. Övervikt

  • Har du en sjukvårdförsäkring kontaktar du ditt försäkringsbolag.
  • Är du privatbetalande kontaktar du oss här.
  • Är du planerad för överviktsoperation i din region (landsting) och väntat längre än tre månader kan du åberopa vårdgaranti. Vi har ett riksavtal som gäller för hela landet. Kontakta oss här.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.