Välkomna till GHP Kirurgkliniken Stockholm. Vi bedriver endast planerad sjukvård. För att minimera smittspridning ber vi att anhöriga inte följer med in på mottagningen och vi rekommenderar dig att använda munskydd. I de fall du har infektionssymtom såsom feber ber vi dig att boka om ditt besök eftersom vi inte vill sprida smitta på kliniken och inte heller kommer kunna behandla dig.

Läs mer här.

Bli Patient

Vi tar emot både privatbetalande patienter, patienter med privat sjukvårdsförsäkring, patienter i samarbete med regioner och patienter som har valt oss via vårdgarantin. För dig med privat sjukvårdsförsäkring eller som kommer till oss via vårdgarantin/region krävs remiss.


1. Har du en sjukvårdsförsäkring?

Kontakta ditt försäkringsbolag så hjälper personalen där dig att boka en tid hos oss.

2. Är du privatbetalande?

Kontakta oss för tidsbokning här.
För aktuell prislista gällande övervikt klicka här och för behandlingar och allmän kirurgi här

Under rådande pandemi tar vi inte emot privatbetalande patienter, undantaget överviktskirurgi

3. Regionpatient?

Har du ingen försäkring och ej är beredd att betala själv, då är du regionpatient. Du är lika välkommen till oss och högkostnadskyddet gäller som vanligt. Det krävs dock en remiss för att komma till oss om du inte har en sjukvårdsförsäkring eller betalar privat.  
När vi mottagit din remiss från din husläkare har du rätt till den vårdgaranti som gäller i Region Stockholm. Du kan läsa mer om vårdgaranti här Länk till annan webbplats.

Vi samarbetar med bland annat CK kliniken Länk till annan webbplats. och Ateta specialistklinik Länk till annan webbplats.. De har som oss avtal för kirurgi med region Stockholm.


Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.