Välkomna till GHP Kirurgkliniken Stockholm. Vi bedriver endast planerad sjukvård. För att minimera smittspridning ber vi att anhöriga inte följer med in på mottagningen och vi rekommenderar dig att använda munskydd. I de fall du har infektionssymtom såsom feber ber vi dig att boka om ditt besök eftersom vi inte vill sprida smitta på kliniken och inte heller kommer kunna behandla dig.

Läs mer här.

Bli Patient

Vi tar emot både privatbetalande patienter, patienter med privat sjukvårdsförsäkring, patienter i samarbete med landsting och patienter som har valt oss via vårdgarantin. För dig med privat sjukvårdsförsäkring eller som kommer till oss via vårdgarantin/landsting krävs remiss.

 

1. Har du en sjukvårdsförsäkring?

Kontakta ditt försäkringsbolag så hjälper dem dig att boka en tid hos oss.

2. Är du privatbetalande?

Kontakta oss för tidsbokning här.
För aktuell prislista gällande övervikt klicka här och för behandlingar och allmän kirurgi här

Under rådande pandemi tar vi inte emot privatbetalande patienter, undantaget överviktskirurgi

3. Landstingspatient?

Har du ingen försäkring och ej beredd att betala själv, då är du vad vi kallar för en landstingspatient. Du är oavsett lika välkommen till oss och högkostnadskyddet gäller som vanligt. Det krävs dock en remiss för att komma till oss om du inte har en sjukvårdsförsäkring eller betalar privat.  
När vi mottagit din remiss från ex din husläkare har du rätt till den vårdgaranti som gäller i Stockholms läns landsting. Du kan läsa mer om vårdgaranti här Länk till annan webbplats.

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.