Välkomna till GHP Kirurgkliniken Stockholm. Vi bedriver endast planerad sjukvård. För att minimera smittspridning ber vi att anhöriga inte följer med in på mottagningen och vi rekommenderar dig att använda munskydd. I de fall du har infektionssymtom såsom feber ber vi dig att boka om ditt besök eftersom vi inte vill sprida smitta på kliniken och inte heller kommer kunna behandla dig.

Läs mer här.

Webbtidboken

Webbtidboken

För dig som har en remiss från din husläkare eller vårdcentral har du möjlighet att boka en tid till vår mottagning via digitala vårdrummet.

Våra läkare bedömer remisserna utifrån dina besvär och gör en prioritering till vilken mottagning vi ska kalla dig.

Vi har alltid öppet för dig som kan boka en tid via vårt digitala vårdrum

För att kunna boka ett besök i någon av nedan webbtidböcker måste du först ha fått ett SMS av oss. I det meddelandet har du fått en direktlänk till den mottagningen du ska logga in på med ditt Mobila BankId för att boka tid.

Har du tappat bort ditt SMS eller av annan anledning inte kan boka kan du använda nedan webbtidböcker för att boka tiden. Behöver du hjälp med webbokning så kan du läsa vår manual här Pdf, 1.2 MB, öppnas i nytt fönster.Kontaktvägar

  • Vill du kontakta oss på telefon ringer du, 08- 406 28 45
  • Digitala vårdrummet: Är en e-tjänst vi använder i vår kontakt med dig. Funktioner vi använder är säker meddelandefunktion, webbtidbok och webenkäter. Vi kan även bifoga filer som exempelvis intyg i meddelandefunktionen. Tjänsten fungerar med mobilt BankID och i samtycke med dig som patient. Den personuppgift vi använder för att nå dig är ditt mobilnummer som vi har registrerat i vårt journalsystem
  • Du kan också kontakta oss via 1177.se där vi svarar på frågor från dig.

Hitta hit

  • Det är mycket ont om parkeringsplatser på Sophiahemmets område. Det går oftast bra att hitta parkering på Valhallavägen. Planera din resa i god tid.
  • Tunnelbana: Röd linje till Tekniska högskolan, uppgång Valhallavägen mot Östra Station.
  • Buss: Nr 4, 72, 73
  • Vägsbeskrivning hittar du här

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.