Välkomna till GHP Kirurgkliniken Stockholm. Vi bedriver endast planerad sjukvård. För att minimera smittspridning ber vi att anhöriga inte följer med in på mottagningen och vi rekommenderar dig att använda munskydd. I de fall du har infektionssymtom såsom feber ber vi dig att boka om ditt besök eftersom vi inte vill sprida smitta på kliniken och inte heller kommer kunna behandla dig.

Läs mer här.

Patientberättelser

Så gick tidigare elitsimmaren Peter från 120 till 78 kilo

Efter en Gastric Bypass-operation hos GHP Kirurgkliniken väger den före detta elitsimmaren Peter i dag 78 kilo – och avslöjar att livskvaliteten har ökat enormt.

Så gick Sandra ner 30 kilo med en Gastric sleeve-operation: ”En befrielse”

Med en längd på 165 centimeter och 105 kilo på vågen hade Sandra, 25, ett BMI på 38,6. Efter en Gastric sleeve-operation är hon i dag 30 kilo lättare.

Så kunde en Gastric sleeve återuppliva Bengts fritidsintresse

Övervikt är ofta förknippat med ett antal olika följdsjukdomar. För Bengts del var ändå det besvärligaste att behöva ge upp golfen. En sleeve operation år 2014 blev vändningen.

Hon hade fött två barn, åt felaktigt och levde ett stillasittande vardagsliv.
Trots att Brittis, 62, provat olika dieter lyckades hon inte bli kvitt övervikten – innan hon gjorde en gastric sleeve-operation.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.