Välkomna till GHP Kirurgkliniken Stockholm. Vi bedriver endast planerad sjukvård. För att minimera smittspridning ber vi att anhöriga inte följer med in på mottagningen och vi rekommenderar dig att använda munskydd. I de fall du har infektionssymtom såsom feber ber vi dig att boka om ditt besök eftersom vi inte vill sprida smitta på kliniken och inte heller kommer kunna behandla dig.

Läs mer här.

Operation med övernattning


3. Operation med övernattning

På operationsdagen går du direkt till operationsavdelningen i hus G där du blir omhändertagen och förberedd inför din operation. Du får även träffa narkosläkaren. Operationen genomförs under narkos och tar mellan 30 och 60 minuter.

När du vaknar är du på vår uppvakningsavdelning och får hjälp av vårdpersonalen. Då du piggnat till flyttas du till vårdavdelningen i hus O. Det är viktigt att du så snart som möjligt försöker röra på dig, detta för att minska risken för blodproppar. Det är också viktigt att du försöker dricka.

Dagen efter din operation är det fortsatt viktigt att du rör på dig och dricker. Du får besök av dr Loogna som kontrollerar att du mår bra. Du får även träffa dietist och sjuksköterska som informerar dig om det som är viktigt att veta den första tiden. De flesta av våra patienter kan åka hem före lunch dagen efter sin operation.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.