30 dagar efter operation


Har du behövt söka vård 30 dagar efter din ljumskbråcksoperation

Du har fått ett sms från oss och länken du klickade på tog dig hit. Det har nu gått 30 dagar sedan du opererades hos oss och vi undrar om du behövt söka vård under den här tiden. När du klickar på den blå knappen kommer du logga in i vårt digitala vårdrum med mobilt bankID för en säker anslutning till oss. När du fyllt i ditt frågeformulär hamnar den i vårt journalsystem.

Vi strävar hela tiden efter att utveckla och säkra vårdens kvalitet så att resultatet och upplevelsen blir ännu bättre för dig som patient. För att kunna göra det registrerar vår enhet uppgifter i det Nationella kvalitetsregistret för bråckkirurgi (Svenskt Bråckregister). Kvalitetsregistret gör det möjligt för oss att följa upp och förbättra vården för dig och andra patienter i samma situationtiden.

Genom att lämna ditt bidrag till kvalitetsregistret är du med och förbättrar vården. De uppgifter om dig som registreras är personnummer, vårdkontakter, diagnos och medicinska ställningstaganden. I sammanställningarna som görs på gruppnivå går det inte att identifiera uppgifter om dig.

Kontakta oss

Välkommen att ringa eller kontakta oss via 1177.se Länk till annan webbplats.
Telefonnummer 08-406 28 45

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.